VUXEN

Jag älskar att lära känna andra människor och fånga det som gör dem unika. Något jag tycker är viktigt är att personen som blir fotograferade ska känna sig avslappnade och njuta av deras fotograferingsstund.

 • Hur går det till?

  Fotografering i min fotostudio kostar 900 kr för 45–60 min. Jag kommer använda både blixt och naturligt ljus under fotograferingen samt en rad olika bakgrunder. Det är viktig för mig att ni får en variation med bilder som ni då kan välja mellan. Själva fotograferingen handlar mycket om att du ska visa delar av din personlighet. Inom 14 dagar efter fotograferingen är ni välkomna tillbaka till studion för att titta på de bästa redigerade bilderna från fotograferingen. Där kan ni beställa vilka produkter ni vill ha och till vilken storlek. Digitala bilder finns också att köpa.

  När ni valt bilder/produkter skickas en faktura med fotograferingskostnaden via e-post. Leverans sker sedan ca 2–4 veckor efter betald faktura. Era produkter hämtas sedan i studion eller via mail om du väljer att köpa digitala bilder.

  Jag sparar era bilder i minst fem år efter fotograferingstillfället och ni kan när som helst göra en efterbeställning. Det är då den aktuella prislistan som gäller.

 • Vart ska fotografering sker?

  Det bestämmer ni som kunder helt själva. Ni är välkomna till min fotostudio där all utrustning finns, för att få superfina porträttbilder. Eftersom studion är omgiven av enastående natur, välvuxen tallskog, öppna fält och en stor damm så finns det stor möjlighet att bli fotograferad ute. Du väljer.

 • Vad ska jag ha på mig?

  Undvik starka mönster på kläderna och kläder med stor kontrast. Utgångspunkten är att vi vill se ansiktet först i en bild och då ska inget annat konkurrera med det. Jag skulle föredra enfärgade klädesplagg. Ta med extra kläder för variation av bilderna.

©2020 Fotograf John Persson