BEBIS

Vad roligt att du funderar på en bebisfotografering! Det händer så mycket under de första åren, så det är verkligen kul att fånga din bebis ansiktsuttryck och kroppsspråk genom en fotografering.
 • Hur går det till?

  Fotografering i min fotostudio kostar 900 kr för 45–60 min. Jag kommer använda båda blixt och naturligt ljus under fotograferingen samt en rad olika bakgrunder. Det är viktig för mig att ni får en variation med bilder som ni kan välja mellan. Inom 14 dagar efter fotograferingen är ni välkomna tillbaka till studion för att titta på de bästa redigerade bilderna. Där kan ni beställa vilka produkter ni vill ha och till vilken storlek. Bildpriset beror på storleken.

  När ni valt bilder/produkter skickas faktura med fotograferingskostnaden via e-post. Leverans sker sedan ca 2-4 veckor efter betald faktura. Era produkter hämtas sedan i studion.

  Jag sparar era bilder i minst fem år efter fotograferingstillfället och ni kan när som helst göra en efterbeställning. Det är då den aktuella prislistan som gäller.

 • Vad ska min bebis ha på sig?

  Undvik starka mönster på kläderna och kläder med stor kontrast, då utgångspunkten är att ansiktet ska vara först i en bild utan att något konkurrerar med det. Jag skulle föredra kläder med en lätt pastellton. Ta med extra kläder för variation av bilderna. Har er bebis någon favoritfilt eller leksak? Ta gärna med dig sådan rekvisita!

 • Vad gäller vid retuschering

  Bebisar får ofta rivsår, skrubbsår, dregel och blåmärken. Det är sådant som händer och inget av detta är något som ska förhindra en fotografering. Jag kommer därför att retuschera bort rivsår, blåmärken, dregel eller snor från bilder som ska förstoras. Det är något som ingår, kan man säga. Men, något som kommer göra mitt arbete ännu lättare är om ditt barn kommer till studion så ren som möjligt!

Inramning

Beställ din ram i vilken storlek du vill. Med rätt inramning kan du framhäva bilden och samtidigt förlänga bildens livslängd. Jag hjälper dig att hitta den bästa inramningen för din tavla och välja både stil, färg och storlek.

Canvastavlor

En canvastavla trycks på ett canvastyg av hög kvalitet. Du få välja storlek och bestämma hur du vill att kanten på canvastavlan ska se ut. Kanten är 16 mm djup och tavlan leveras färdig att hängas upp på väggen.

Kort

Hoppa över de gamla vanliga färdigtryckta tackkorten och skaffa kvalitetskort med en bild från din fotografering. Jag kommer visa dig olika alternativ på kort och ordna en design efter ditt önskemål.

Fotobok

Fotobok Lyx är en fotobok där sidorna lägger sig helt plant. Ingenting av bilden försvinner i bindningen. Boken har en hård pärm med tjocka mattsidor och finns i olika storlekar. Du väljer hur många av dina bilder du vill ha i boken.
©2020 Fotograf John Persson