BARN

Jag tycker det är jättekul att fota barn. Det är viktigt för mig att de känner sig trygga och har kul! Det blir mycket skratt med många avslappnade, fina bilder att välja mellan!

 • Hur går det till?

  Fotografering i min fotostudio kostar 900 kr för 45–60 min. Jag kommer använda både blixt och naturligt ljus under fotograferingen samt en rad olika bakgrunder. Det är viktigt för mig att ni får en variation av bilder som ni kan välja mellan. Själva fotograferingen handlar mycket om lek, bus och närhet. Det bästa är om barnen inte är så medvetna om vad vi egentligen håller på med, utan att det för dem bara ska kännas som en rolig stund. Ni som föräldrar kan vara med om ni vill lägga till en stund för familjebilder under fototiden tillsammans. Inom 14 dagar efter fotograferingen är ni välkomna tillbaka till studion för att titta på de bästa redigerade bilderna. Där kan ni beställa vilka produkter ni vill ha och till vilken storlek. Bildpriset varierar beroende på storleken.

  När ni valt bilder/produkter skickas en faktura med fotograferingskostnaden via e-post. Leverans sker sedan 2-4 veckor efter betald faktura. Era produkter hämtar ni sedan i studion.

  Jag sparar era bilder i minst fem år efter fotograferingstillfället och ni kan när som helst göra en efterbeställning. Då är det den aktuella prislistan som gäller.

 • Vad ska mitt barn ha på sig?

  Undvik starka mönster på kläderna och kläder med stor kontrast. Utgångspunkten är att vi vill se ansiktet först i en bild och att inget annat ska konkurrera med det. Jag skulle föredra ett enfärgat klädesplagg. Ta med extra kläder för variation av bilderna. Har ert/era barn någon favoritleksak, hatt eller kanske en favoritfilt? Ta gärna med dig sådan rekvisita.

 • Vart ska fotografering sker?

  Det bestämmer ni som kunder helt själva. Ni är välkomna till min fotostudio där all utrustning finns, för att få superfina porträttbilder. (Klicka här för mer information om studion). På sommaren kan man med fördel vara utomhus, om vädret är med oss. Dock ska man inte förkasta en studiofotografering bara för att det är sommar. Det går även bra att vara hemma hos er, dock krävs det rätt mycket ljus för att det ska bli riktigt bra bilder.

 • Varför ska du anlita mig som din familjefotograf?

  Skulle jag själv exempelvis boka en barnfotografering hade jag först tittat på stilen på bilderna fotografen tar. Hur jobbar fotografen med ljuset, hur ser redigeringen ut och vad är det för känslor hen jobbar med. Sedan vill jag känna mig trygg och avslappnad när fotograferingen sker. Många av mina kunder har sagt att jag är en varm, rolig och lätt tillgänglig person med en positiv energi. Jag är även väldigt noga med att barnen som kommer till studion ska ha kul under själva fotograferingstillfället. Vi leker fram bilderna tillsammans och ofta har barnen svårt att slita sig när det är dags att gå hem.

Inramning

Beställ din ram i vilken storlek du vill. Med rätt inramning kan du framhäva bilden och samtidigt förlänga bildens livslängd. Jag hjälper dig att hitta den bästa inramningen för din tavla och välja både stil, färg och storlek.

Canvastavlor

En canvastavla trycks på ett canvastyg av hög kvalitet. Du få välja storlek och bestämma hur du vill att kanten på canvastavlan ska se ut. Kanten är 16 mm djup och tavlan leveras färdig att hängas upp på väggen.

Kort

Hoppa över de gamla vanliga färdigtryckta tackkorten och skaffa kvalitetskort med en bild från din fotografering. Jag kommer visa dig olika alternativ på kort och ordna en design efter ditt önskemål.

Fotobok

Fotobok Lyx är en fotobok där sidorna lägger sig helt plant. Ingenting av bilden försvinner i bindningen. Boken har en hård pärm med tjocka mattsidor och finns i olika storlekar. Du väljer hur många av dina bilder du vill ha i boken.
©2020 Fotograf John Persson